Fogfria golv.

Massagolv.

Ordet massagolv är egentligen ett samlingsnamn för golvytskikt som är tillverkade av akryl, epoxi, polyuretan. och cementmassa. Oavsett golv man väljer får man ett slitstarkt golv som är fogfritt och passar både för industriella och privata miljöer med höga krav på funktion och hållbarhet.

Dessa golv kan göras matta och även göras med halkskydd beroende på vald struktur. Man kan också välja en blank yta men med risk för att golvet kan bli mer halt, särskilt vid väta. Man har också stora möjligheter att välja en passande kulör. Man bör välja beläggning efter rummets funktion och verksamhet.

Ett golv för dig med höga krav på slitstyrka.

Fogfria massagolv har hög hållfasthet och är relativt underhållsfritt. Dessa typer av golv är lättstädade och klarar både kemikalier och tuff belastning. Massagolv är lämpade för både torra och våta miljöer vilket gör att massagolv är lämpliga för många skiftande miljöer. Ett fofritt golv går oftast väldigt fort att installera och inom ett par dagar är golvet redo att användas. Fogfria golv kan också installeras på flesta underlag. Tjocklecken kan varieras och anpassas efter verksamhet samt gällande belastning och miljö.

 

Du gillar kanske också...