Underlagsfoam.

Rätt gjort golvarbete från början.

När det kommer till att lägga golv är en viktig faktor att se till att underlaget är ordentligt förberett för att uppnå en hållbar och jämn yta. En vanlig metod för att åstadkomma detta är att använda underlagsfoam, en tjockare typ av foam som läggs under själva golvmaterialet.

Underlagsfoam är ett populärt val som underlag för många olika typer av golv men vanligast vid trä och laminatgolv. Det är lätt att installera och kan vara mycket effektivt för att minska buller och vibrationer som kan uppstå när du går på golvet.

En av fördelarna med underlagsfoam är dess förmåga att jämna ut ojämna ytor på underlaget. Detta är särskilt användbart vid installation av golv på betong som ofta kan ha små ojämnheter och som kan göra golvet ojämnt och skapa risk för skador på golvmaterialet.

Tillverkat av hållbara material med lång livlängd.

Underlagsfoam är gjort av en kombination av polymerer vanligtvis polyeten och polypropen som expanderar och bildar en mjuk, flexibel och tålig foam.

Den är utformad för att fungera som en barriär mellan golvmaterialet och det hårda undergolvet så att det nya golvet blir mer bekvämt att gå på och även skyddas från skador.

Välj rätt foam för ditt underlag.

Att lägga ett nytt golv kan vara en stor och krävande process och det är viktigt att man gör det rätt från början. En viktigt del i arbetet är valet av underlagsfoam. Detta material kan ha stor betydelse för både komforten och hållbarheten av ditt nya golv.

Du gillar kanske också...