Klinker.

Ett allsidigt och vackert material för alla utrymmen.

Klinkergolv är inte bara fantastiskt vackra utan också mycket slitstarka. Med en enorm variation av kulörer och storlekar att välja mellan kan man hitta klinkerplattor som passar i alla utrymmen både inomhus och även utomhus om de är frostbeständiga. Detta gör klinker till ett mycket allsidigt material som är mycket populärt inom byggbranschen.

En hållbar investering för ditt golv.

Förutom dess estetiska fördelar är klinkerplattor mycket mer slitstarka än kakel och klarar sig också bättre mot frost vid sättning utomhus. Detta beror på dess högre täthet vilket är möjligt tack vare att klinker är ett keramiskt bränt material av stengods. På grund av dessa fördelar är klinkergolv av olika typer vanligt i entréer, kök och andra högtrafikerade områden.

Rengöring och impregnering av klinkergolv.

När det gäller rengöring av klinkergolv är det viktigt att använda rätt produkter beroende på vilken typ av klinker man har. För oglaserade plattor finns det även olika typer av impregneringsprodukter för både klinkerplattan och fogen. På så sätt kan man förhindra att smuts och fläckar fastnar på plattorna och bevara dess ursprungliga skönhet.

Följ branschregler vid klinkerläggning i badrum.

När man väljer klinkerplattor till badrummet är det viktigt att tänka på de gällande branschreglerna för badrum. Det är viktigt att arbetet utförs på rätt sätt för att undvika fuktproblem och skador på lång sikt. Vi rekommenderar alltid att anlita en professionell plattsättare för att få det bästa resultatet och utförandet.

Anlita professionell plattsättare för bästa resultat.

Sammantaget är klinkergolv ett utmärkt val för alla som söker en kombination av vacker design och hållbarhet. Dess mångsidighet gör det till ett idealiskt material för alla utrymmen och dess långvariga kvalitet gör det till en ekonomisk investering på lång sikt. Så nästa gång du funderar på att byta ut golvet, överväg klinker som ett av dina alternativ.

Fastighetsvård.se